Natuurlijk is een bezoek aan Prison Island een spannend avontuur als kinderfeestje. Kraak samen met je beste vrienden en vriendinnen de codes, ontwijk de lasers en schiet met de bal tegen de juiste targets. Verzamel in een uur tijd zo veel mogelijk punten in 32 cellen, met 32 verschillende uitdagingen. 

Nadat je ontsnapt bent, heb je natuurlijk frietjes met een snack verdiend, iets lekkers te drinken en sluiten we af met een ijsje.

We raden voor onze kinderarrangementen een leeftijd aan vanaf minimaal 8 jaar. 

Prison Island biedt een compleet verzorgd kinderfeest aan voor de prijs van € 22,50 per kind. Voor €5,00 per kind is het feestje ook nog uit te breiden met een uurtje bowlen! Het kinderfeestje is te boeken van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag is de uiterlijke starttijd 16:30 uur en op zaterdag is de uiterlijke starttijd 16:00 uur!
Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 6 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 6 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode ná 6 april bij ons per e-mail of online via www.prisonislandnijmegen.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Het verzetten of annuleren van reserveringen met een reserveringsdatum ná 6 april wordt door ons per email verwerkt. Indien u online heeft gereserveerd en uw reserveringsdatum ligt ná 6 april, dan blijft het door u aanbetaalde bedrag geldig voor 12 maanden in de vorm van een voucher.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Prison Island Nijmegen

Sluiten