Natuurlijk is een bezoek aan Prison Island een spannend avontuur als kinderfeestje. Kraak samen met je beste vrienden en vriendinnen de codes, ontwijk de lasers en schiet met de bal tegen de juiste targets. Verzamel in een uur tijd zo veel mogelijk punten in 32 cellen, met 32 verschillende uitdagingen. 

Nadat je ontsnapt bent, heb je natuurlijk frietjes met een snack verdiend, iets lekkers te drinken en sluiten we af met een ijsje.

We raden voor onze kinderarrangementen een leeftijd aan vanaf minimaal 8 jaar. 

Prison Island biedt een compleet verzorgd kinderfeest aan voor de prijs van € 22,50 per kind. Voor €5,00 per kind is het feestje ook nog uit te breiden met een uurtje bowlen! Het kinderfeestje is te boeken van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag is de uiterlijke starttijd 16:30 uur en op zaterdag is de uiterlijke starttijd 16:00 uur!
Welkom bij Prison Island Nijmegen,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle leisure in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.prisonislandnijmegen.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Prison Island Nijmegen

Sluiten