32 cellen - 32 uitdagingen - 1 doel

Samen ontsnappen uit Prison Island

In het cellencomplex van Prison Island Nijmegen stellen 32 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Je kiest zelf uit welke cel jij wilt ontsnappen. De speeltijd per cel varieert van 1 tot 5 minuten. Kom je er niet uit? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt of je gaat snel door naar een andere cel.

Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en daarbij zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één persoonlijke sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ontdek wat de opdracht is en ontsnap uit Prison Island. Ben jij er klaar voor om meer punten te behalen dan de andere teams?
Kom met je vrienden, je gezin, klas of je collega’s naar Prison Island Nijmegen en ontdek samen de oplossingen van onze 32 cellen terwijl de tijd tikt.

Soms moet je slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: Samen.

Door de grote capaciteit van maximaal honderd personen is het spel uitermate geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. Je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren. 

Prison Island: groot, spannend en uitdagend! Durf jij het aan?
Welkom bij Prison Island Nijmegen,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle leisure in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.prisonislandnijmegen.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Prison Island Nijmegen

Sluiten